Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Πρασινη σαλατα με κεφαλοτυρι Ευζωνων

Υλικα
Μερικα φυλλα σπανακι,μαρουλι και ροκα
Κεφαλοτυρι Ευζωνων
Για το ντρεσσινγκ:
3 κουτ.σουπας ελαιολαδο
μερικες σταγονες λευκο ξυδι
1 κουτ.γλυκου μελι
ριγανη,πιπερι
Εκτελεση
Πλενουμε και καθαριζουμε καλα τα λαχανικα μας και τα κοβουμε σε μεγαλα κομματια.Με το εργαλειο που καθαριζουμε πατατες κανουμε το ιδιο στο κεφαλοτυρι.Κατοπιν ανακτευουμε πολυ καλα τα υιλικα για το ντρεσσινγκ ωστε να ενωθουν σωστα και περιχυνουμε στη σαλατα.Στο τελος ριχνουμε και τις φλιδες απο το κεφαλοτυρι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου