Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Εύκολη σαλάτα

Υλικα
350 γρ. μαρουλι σγουρο
150 γρ. κασερι μετσοβονε (ή πικαντικο γενικοτερα)
50 γρ. φυστικια καθαρισμενα & καβουρντισμενα
2 κουτ.σουπας ελαιολαδο
χυμο απο μισο λεμόνι

Εκτελεση
Κοβουμε το μαρουλι ψηλα,οχι ομως πολυ.Το τοποθετουμε σε ενα μπωλ,ριχνουμε το κασερι το οποιο το εχουμε κοψει σε κυβους και τελος ριχνουμε τα φυστικια.
Πριν το σερβιρισμα ριχνουμε το λαδι,το λεμονι και λιγο αλατι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου