Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Κοκκινο Φρικασε με ροκα και μαρουλι

Υλικα
2 κρεμμυδια μετρια
3 ματσακια ροκα
3 ματσακια μαρουλι
1/3 ποτ.ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας παστα πιπεριας
1 κουτ.σουπας πελτε
1/2 ποτ.ζωμο λαχανικων
δεντρολιβανο,πιπερι,μπαχαρι

Εκτελεση
Πλενουμε καλα τα λαχανικα μας κατω απο αφθονο κρυο νερο.Ψιλοκοβουμε και σωταρουμε το κρεμμυδι,ριχνοντας ταυτοχρονα και το μπαχαρι.Κατοπιν βαζουμε τη ροκα και το μαρουλι κομμενο σε μεγαλα κομματια μες στην κατσαρολα.Αφηνουμε για 5-10 λεπτα να μαραθουν τα χορτα μας.Διαλυουμε στο ζωμο τον λαχανικων τον πελτε και την παστα και σβηνουμε τα χορτα με αυτο.Στο τελος ριχνουμε το δεντρολιβανο και το πιπερι.Αφηνουμε για αλλα 10 λεπτα και σερβιρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου