Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Σαλατα μπροκολο με μυζυθρα

Υλικα:
500γρ. μπροκολο
αλατι, πιπερι
100ml ζωμος βοδινος
200γρ. μυζυθρα μαλακη
120γρ. τυρι κιτρινο (κασερι)
μισο λεμονι

Εκτελεση
Βραζουμε το μπροκολο σε νερο και στο ζωμο βοδινου για τοση ωρα ωστε να ειναι βρασμενο αλλα να μη λιωνει οταν το χουμε στα χερια μας.
Αφου εχει βρασει το μπροκολο,το κοβουμε σε ανθους,ενω τα κοτσανια τα κοβουμε σε ισα μεταξυ τους κομματια.Αλατοπιπερωνουμε.
Κοβουμε σε ζαρια τα τυρια και τα ανακατευουμε ολα μαζι.Στο τελος προσθετουμε το λεμονι και σερβιρουμε...
Υ.Γ. Αν θελουμε μπορουμε να αφησουμε το μπροκολο να κρυωσει.Αλλοι παλι προτιμουν ζεστο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου