Ψαρονεφρι γεμιστο με σαλτσα δενδρολιβανου
Υλικα
600γρ.περιπου ψαρονεφρι
1 κιτρινες πιπεριες
100γρ.τυρι κιτρινο (κασερι)
2 κουτ.σουπας χυμος ντοματας
20γρ.τυρι φετα
1 κλωναρι δενδρολιβανο
αλατι,πιπερι,ριγανη
σπαγγο
2 κουτ.σουπας ελαιολαδοΕκτελεση
Κοβουμε το φιλετο σε δυο ισα μερη,το ανοιγουμε και το αλατοπιπερωνουμε.Υστερα κοβουμε σε λωριδες το τυρι και την μιση πιπερια,τα βαζουμε στο φιλετο και το τυλιγουμε.Δενουμε με τον σπαγγο και το σωταρουμε μεχρι να ροδισει στο τηγανι με το ελαιολαδο.
Μολις σωταριστει,τα βαζουμε στο φουρνο για περιπου 30 λεπτα στους 200 βαθμους.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου