Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Ψαρονεφρι γεμιστο με σαλτσα δενδρολιβανου


Υλικα
600γρ.περιπου ψαρονεφρι
1 κιτρινες πιπεριες
100γρ.τυρι κιτρινο (κασερι)
2 κουτ.σουπας χυμος ντοματας
20γρ.τυρι φετα
1 κλωναρι δενδρολιβανο
αλατι,πιπερι,ριγανη
σπαγγο
2 κουτ.σουπας ελαιολαδοΕκτελεση
Κοβουμε το φιλετο σε δυο ισα μερη,το ανοιγουμε και το αλατοπιπερωνουμε.Υστερα κοβουμε σε λωριδες το τυρι και την μιση πιπερια,τα βαζουμε στο φιλετο και το τυλιγουμε.Δενουμε με τον σπαγγο και το σωταρουμε μεχρι να ροδισει στο τηγανι με το ελαιολαδο.
Μολις σωταριστει,τα βαζουμε στο φουρνο για περιπου 30 λεπτα στους 200 βαθμους.
Ψιλοκοβουμε την υπολοιπη πιπερια και την σωταρουμε στο υπολοιπο ελαιολαδο.Σβηνουμε με το χυμο ντοματας και νερο.Ριχνουμε το κλωναρι και την ριγανη.Επειτα κοβουμε σε κυβους την φετα και την βαζουμε και αυτη.Αφηνουμε να παρει μερικες βρασεις και σερβιρουμε πανω απο το φιλετο,το οποιο το εχουμε κοψει σε φετες προηγουμενως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου