Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Σαλάτα Νίτσε

Υλικα
1 κιλο κατεψυγμενα στρογγυλα φασολακια
2 μεγαλα κρεμμυδια
3 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1 κονσερβα τονου σε νερο
ριγανη,αλατι,πιπερι,κυμινο
προαιρετικα λιγο ρεπανι

Εκτελεση
Αχνιζουμε τα φασολακια για λιγα λεπτα με λιγο νερο και το καπακι στην κατσαρολα.Κατοπιν τα στραγγιζουμε αφου δοκιμασουμε οτι ειναι ετοιμα και τα ποτιζουμε με τρεχουμενο κρυο νερο ωστε να κρυωσουν αρκετα.Μπορουμε να τα αφησουμε για περιπου 1-2 ωρες για να κρυωσουν καλα.
Ψιλοκοβουμε τα κρεμμυδια και τα ριχνουμε και αυτα στα φασολακα.Ριχνουμε το ελαιολαδο,τη ριγανη και το αλατι.Στραγγιζουμε πολυ καλα τον τονο απο το νερο του και αφου τον κοψουμε σε μικρα κομματια μπουκιες,το ριχνουμε και αυτο μαζι με το πιπερι και το κυμινο στα φασολακια μας.Προαιρετικα αν θελουμε προσθετουμε και λιγο κοκκινο ρεπανακι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου