Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Σπανάκι με φασολια και κρεμα βαλσαμικού

Υλικά

200γρ. Φρέσκο σπανάκι πολύ καλά π λυμένο
70γρ. Φασόλια κόκκινα κονσέρβα
3-4 μπουκετακια κουνουπίδι
Κρέμα βαλσαμικού
Χοντροσπασμενο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού πλυναμε πολύ καλά το σπανάκι,το κόβουμε σε ακανόνιστα κομματια με το χερι.Στραγγιζουμε τα φασόλια και τα ξεπλενουμε.Το ρίχνουμε κι αυτό μέσα σε ενα μπωλ όπως και το σπανάκι επίσης.
Μετα μπαίνει αλάτι,πιπέρι και το χοντροσπασμενο και το κανονικό.

Βάζουμε το κουνουπίδι και τέλος το ελαιόλαδο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου