Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

χορτοσουπα


Υλικά (4 άτομα)

2 καροτα
μισό ματσάκι σέλινο
3 πατάτες μέτριες
1 κουτ.σούπας σόγια σως
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 κουτ.σούπας αλεύρι
1 ποτήρι κρασί λευκό
60γρ. περίπου φιδέ
αλάτι,πιπέρι



Εκτέλεση

     Αφού πλένουμε καλά τα λαχανικά (πατάτες,καρότα και κρεμμύδι) ,τα κόβουμε σε κύβους και τα "ζεσταίνουμε" στην σόγια σως για 3 λεπτά περίπου.Ρίχνουμε πασπαλίζοντας το αλεύρι.Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε νερό.
     Αφού περάσει ενα τέταρτο προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σέλινο και αφήνουμε να βράσει για άλλα 10 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το φιδέ,αλάτι,πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για άλλα 10 λεπτά περίπου.

ΝΗΣΤΕΙΑ
www.saint.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου