ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ!!!

 
 Μόλις έρχονται αυτές οι άγιες μέρες σπέυδουν όλοι οι "θρησκεύομενοι" του έθνους να απαλλαχθούν απο τα κακά που έχουν κανει μέχρι τώρα...να νηστέψουν,ώστε να έιναι έτοιμοι για να διαπράξουν τις επόμενες "αμαρτίες" που έρχονται.
   Μια άλλη φήμη είναι αυτοί που θέλουν να χάσουν βάρος αποφασίζουν να ασπαστούν τις συνήθειες της εκκλησίας για να εξαγνιστούν απο τα λίπη που τους βαραίνουν.
   Όποιο και να διαλέξετε είναι λάθος...όλοι έχουμε άποψη και ελεύθερη γνώμη να κάνουμε οτι θέλουμε και όχι οτι θέλουν,λες και έιμαστε σε κάποιο κοπάδι και είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τον αρχηγό.

Οι θρησκόλυπτοι ή αυτοί τουλάχιστον που νομίζουν οτι ακολουθούν τον Λόγο του Χριστού, ισχυρίζονται οτι οτι κάνουν συμβαδίζει με τους κανόνες και τα ήθη της εκκλησίας χωρίς φυσικά αυτο να σημαίνει οτι είναι σωστό.Αρέσκονται να κρύβονται πίσω απο φαινομενικούς κανόνες αγνοόντας το προφανές.Ας παραδεχτούμε λοιπόν τα λάθη μας και ας πράξουμε σωστά.Ας σταματήσουμε να ακολουθούμε τα έθιμα της εκκλησιαστικής κοινωνίας και τα λάθος πρότυπα που μοιράζουν οι λάθος κληρικοί και ας ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και να δουμε μπροστά.

Παρόλα αυτά μερικές "νηστίσιμες" συνταγές είναι πάντα χρήσιμες:

www.oneman.gr
www.sintagespareas.gr
www.iefimerida.gr
www.healthview.gr
www.tlife.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις