Που να φάτε! (Θεσ/νίκη)
Λίστα απο μαγαζιά με καλό φαγητό...δοκιμασμένα!
(Η σελίδα ανανεώνεται με νέα μαγαζία)

Το Μανιτάρι - Θ. Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Το γαστροδρόμιο της πόλης υποδέχτηκε ένα urban chic εστιατόριο που ακούει στο όνομα ‘’Το Μανιτάρι’’. Ο ιδιοκτήτης του, Γιάννης Ζιάγκας, λάτρης της Ελληνικής κουζίνας και της ποιότητας των υπηρεσιών, θέλησε με το μεράκι και την αγάπη του για το καλό φαγητό, να δημιουργήσει για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, αυτό τον ιδιαίτερο χώρο. Η φωτεινή σάλα του, ο επιμελημένος διάκοσμος και οι ξεχωριστές πινελιές σε έπιπλα και αντικείμενα, το καθιστούν ένα σύγχρονο εστιατόριο που απευθύνεται στους λάτρεις της καλής κουζίνας. Στο χώρο ξεχωρίζουμε τα πρωτότυπα φωτίστηκα, τα τραπέζια μοναστηριακού τύπου και τους αναπαυτικούς καναπέδες, που μαζί με τα γήινα και ανοιχτά  χρώματά του δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδανικό για dining .Η κάρτα του βραβευμένου με ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ consultant chef Δημήτρη Παμπόρη ξεχωρίζει για το mix and much των πρώτων υλών που καταφτάνουν από ‘όλη την Ελλάδα. Ο Λεωνίδας Παντσιούκας είναι αυτός που ετοιμάζει τις εξαιρετικές γεύσεις της new age κουζίνας δημιουργώντας  αυτά τα ιδιαίτερα πιάτα. Σημείο αναφοράς επίσης, οι εξαιρετικές φιλικές τιμές τόσο στα πιάτα όσο και στους οίνους,  μέσα από μια επιλογή κάρτας κρασιών κυρίως του Ελληνικού αμπελώνα. Τα έντεχνα ελληνικά και chill out ακούσματα θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα.

http://www.to-manitari.gr/Χάλαρο - Κατάστημα 1:  Θεμ. Σοφούλη 71, 55131 Θεσσαλονίκη  |  Τηλ. 2310 423284, 2310 423269  |  Fax. 2310 423207
Κατάστημα 2:  Θεμ. Σοφούλη 75, 55131 Θεσσαλονίκη  |  Τηλ. 2310 423269

Γαστρονομία, αισθητική και ποιότητα ήταν τα βασικά συστατικά μιας αλάνθαστης συνταγής που οδήγησε στη δημιουργία του Εστιατορίου Χάλαρο το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Συνταγή επιτυχίας που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας με αγάπη και μεράκι να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου η πολυτέλεια είναι προσιτή, οι γευστικές συνήθειες του Έλληνα συνδυάζονται με τολμηρές πινελιές δημιουργικότητας και η gourmet κουζίνα αγκαλιάζει ολόφρεσκα Ελληνικά προϊόντα. Έξοχο σέρβις, εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, φιλικό περιβάλλον και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ συνθέσανε μια γωνιά που ήδη αποτελεί στέκι των καλοφαγάδων της Θεσσαλονίκης και "must" των επισκεπτών της πόλης. Το καλοκαίρι, το ιδανικό αυτό περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει η μαγευτική θέα στο Θερμαϊκό και την πόλη της Θεσσαλονίκης από το ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου.

http://www.xalaro.gr/


Ο Αγκαλίτσας - Αγ.Νικολάου, Πυλαία

facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις