Ψητο κουνουπίδι

Εναλλακτική συνταγή αξιοποίησης του κουνουπίδιου.Χωρις μυρωδιές και πολύ νόστιμο...ιδανικός μεζές και ορεκτικό





Υλικά (2 άτομα)

1 μεγάλο κουνουπίδι
1 κουτ.σουπας πάπρικα
1 κουτ.γλυκου αλάτι
Μισό κουταλάκι γλυκού ρίγανη
1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κουνουπίδι και το αφήνουμε για μισή ώρα μέσα σε νερό με ξύδι.
Στη συνέχεια το κόβουμε σε μικρά μπουκετακια (φουντιτσες) και τα απλώνουμε σε μια λαδόκολλα.Πασπαλιζουμετην πάπρικα,ρίγανη και αλάτι.Ανακατευουμε.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις