Χρυσοι Σκουφοι 2019

Η "Μεγαλη Βρεττανια" φιλοξενησε τα φετινα βραβεια και τις απονομες των "Χρυσων Σκουφων"
Ενας θεσμος με την παροδο του χρονου γινεται συνηθεια...


Από έναν Χρυσό Σκούφο κέρδισαν όλα τα παρακάτω εστιατόρια:


Fresco, Χαλκιδική: 15,5/20
Lycabettus Restaurant, Σαντορίνη: 15,5/20
Matsuhisa Myconos, Μύκονος: 15,5/20
Premiere, Αττική: 15,5/20
Squirrel, Χαλκιδική: 15,5/20
Treehouse, Χαλκιδική: 15,5/20
Tudor Hall, Αττική: 15,5/20
Aleria, Αττική: 15/20 – Νέα είσοδος
Alfredo’s Grand Dining, Θεσσαλονίκη: 15/20
Calypso, Κρήτη: 15/20
CTC, Αττική: 15/20
Dionysos, Κρήτη: 15/20
GB Roof Garden, Αττική: 15/20
Grandma’s, Ίος: 15/20 – Νέα είσοδος
Hytra, Αττική: 15/20
Κουκούμαβλος, Σαντορίνη: 15/20
La Veranda, Μύκονος: 15/20 – Νέα είσοδος
Matsuhisa Athens, Αττική: 15/20
Noble Gourmet Restaurant, Ρόδος: 15/20
Ντομάτα, Χαλκιδική: 15/20
Ovac, Σαντορίνη: 15/20 –  Νέα είσοδος
Patio, Αττική; 15/20
Σελήνη, Σαντορίνη: 15/20
Water Restaurant, Χαλκιδική: 15/20


 Στην κορυφή φέτος παραμένει για μία ακόμη χρονιά το κερκυραϊκό «Etrusco» με 17/20 ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ενώ στη δεύτερη θέση συναντώνται τρία αθηναϊκά εστιατόρια: Η «Σπονδή», το «Varoulko Seaside» και το «Botrini’s» με 16/20. Το βραβείο κοινού απέσπασε το θεσσαλονικιώτικο «Χαρούπι».





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις